DØESVEJENS MOTIONSCENTER

VIGTIGT! 
Vi følger kommunens retningslinjer på Døesvejens Fritidscenter og har derfor valgt at lukke centeret ned fra dags dato og til ubestemt tid, for at være med til at sænke det høje smittetal i Holstebro kommune. Vi håber på, at vi kan få lov til at starte op igen i starten af det nye år. Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår!

Mvh. Døesvejens Fritidscenter

BOOKING PÅ HOLD VIA PC: KLIK HER

BOOKING PÅ HOLD VIA MOBIL: KLIK HER

Vores Mobilepay-nummer er: 236 135

OBS OBS. Indmeldelse til fitness kan fremover ske fra mandag til torsdag.

Første gangs betalende bedes sende en mail med fulde navn, mobilnummer, mailadresse og fødselsdag, samt et billede af mobilepay betalingen. Herefter vil vi hurtigst muligt oprette dig i systemet og du vil få tilsendt dine login oplysninger.
Mailen skal sendes til dfc@doesvejfc.dk

Abonnements:

  1. 400 kr. for 3 måneder
  2. 1000 kr. for 12 måneder

Begge abonnements giver adgang til fitnesscenteret og hold.

Hvis du ønsker at bruge fitnesscenteret vil der forekomme en engangsudgift på 200 kr. til nøgle. Hvis man allerede har en nøgle er dette ikke nødvendigt, men den skal dog opdateres i vores låsesystem.
Nøgle er ikke nødvendig, hvis du udelukkende ønsker at deltage på vores hold.

VIGTIGT – VIGTIGT – VIGTIGT

Myndighederne stiller stadig krav til afstand og antallet af personer i samme lokale. Der skal være mindst fire kvadratmeter pr. person og der skal ved fitnessaktiviteter være to meter mellem personerne.

I fitnesscenteret må der maksimalt være 10 personer ad gangen og i indoor cycling lokalet må der højst være 12 personer.

Bliv hjemme, hvis man har de mindste symptomer på sygdom og følg ellers sundhedsmyndighedernes råd og vores opslag i centeret.

Vi glæder os til at se jer!